Објављен је конкурс за радно мјесто помоћника генералног директора за Сектор задужен за Африку, сједиште у Паризу, Француска. Заинтересовани кандидати за ову позицију требају послати своје апликације путем интернета, УНЕСКО веб странице Careers, најкасније до 25. априла 2015. године. Важно је провјерити да ли су апликације исправно примљене у систем. Уколико је апликација исправно регистрована, кандидати ће примити аутоматску потврду о пријему апликације путем e-maila.

 

Кандидати који немају приступ интернету, достављају своје апликације са назначеним поштанским бројем „АФР 001“, на сљедећу адресу:

Director a.i.

Bureau of Human Resources Management (HRM)

UNESCO

7 place de Fontenoy

75352 Paris 07-SP

France

 

Свака апликација мора садржавати детаљан Curriculum Vitae и имена особа од којих се могу затражити стручне референце. Curriculum Vitae може бити достављен на енглеском или француском језику, по могућности на службеном формулару УНЕСКО-а.

 

Више информација о дужностима које ће бити повјерене изабраном кандидату, као и тражене квалификације, искуство и компетенције можете прочитати овдје ЛИНК

 

Више информација можете добити и путем е-маила staffingteam@unesco.org или на wеб страници  http://unesdoc.unesco.org/images/0023/002318/231820e.pdf