Objavljen je konkurs za radno mjesto pomoćnika generalnog direktora za Sektor zadužen za Afriku, sjedište u Parizu, Francuska. Zainteresovani kandidati za ovu poziciju trebaju poslati svoje aplikacije putem interneta, UNESCO web stranice Careers, najkasnije do 25. aprila 2015. godine. Važno je provjeriti da li su aplikacije ispravno primljene u sistem. Ukoliko je aplikacija ispravno registrovana, kandidati će primiti automatsku potvrdu o prijemu aplikacije putem e-maila.

 

Kandidati koji nemaju pristup internetu, dostavljaju svoje aplikacije sa naznačenim poštanskim brojem „AFR 001“, na sljedeću adresu:

Director a.i.

Bureau of Human Resources Management (HRM)

UNESCO

7 place de Fontenoy

75352 Paris 07-SP

France

 

Svaka aplikacija mora sadržavati detaljan Curriculum Vitae i imena osoba od kojih se mogu zatražiti stručne reference. Curriculum Vitae može biti dostavljen na engleskom ili francuskom jeziku, po mogućnosti na službenom formularu UNESCO-a.

 

Više informacija o dužnostima koje će biti povjerene izabranom kandidatu, kao i tražene kvalifikacije, iskustvo i kompetencije možete pročitati ovdje LINK

 

Više informacija možete dobiti i putem e-maila staffingteam@unesco.org ili na web stranici http://unesdoc.unesco.org/images/0023/002318/231820e.pdf